Benvinguda a Woman'sBack®! 🙋🏽

Entrevista a Natàlia de "Cimas Por la Vida"


Hola! Com esteu? Avui volem compartir amb vosaltres una entrevista molt personal i bonica que li hem fet a una persona molt especial, Natalia de Cims per la vida. Natalia és una apassionada de la muntanya i una enamorada de la natura. Li agrada fer esport i els reptes. Descobrim les seves aventures amb el seu Woman'sBack® en aquest post.


(WB) Presenta't una mica perquè les lectores de Woman'sBack® et coneguin una mica més.


Hola sóc la Natalia i al maig de 2017 em van detectar un càncer de mama. Els meus ganglis estaven afectats i em van haver de fer un buidament axil·lar. Els metges em van dir que ja no podria fer esforços amb el braç afectat i vaig pensar que mai més podria practicar els esports que m'apassionen.


(WB) Abans de tenir el càncer de mama, practicaves esport i anaves a la muntanya?


Si, sempre m'ha agradat fer esport i la meva passió és la muntanya.


(WB) Com et vas sentir a l'saber que era difícil tornar a portar motxilla per anar a la muntanya o pel teu dia a dia després de l'tractament?


Molta frustració. Volia seguir vivint la meva vida al màxim, però no sabia com podria reprendre les meves activitats de muntanya sense danyar el meu braç.


(WB) Què va suposar per a tu saber que hi havia una motxilla especialment dissenyada per a dones que havien passat un càncer de mama?


La vaig descobrir al setembre de l'2019 per a un repte de muntanya de pujar el Toubkal amb 8 dones que havíem passat per càncer. Aquella experiència va ser meravellosa, em vaig tornar a sentir autònoma i capaç de seguir fent el que més m'apassiona que és la muntanya.


(WB) A on t'has portat teu Woman'sBack®? Nous reptes futurs?


Me l'he dut a tot arreu, a l'Toubkal que és la muntanya més alta de el nord d'Àfrica amb 4167m d'alçada. A tots els 3 milers que he fet en pirineus (ja porto 12). Ara he començat a fer barrancs. A les meves sortides de senderisme amb els meus fills. Estic molt feliç d'haver-vos conegut, perquè m'ha obert un món ple de possibilitats i aventures.


(WB) Per què recomanaries la motxilla?


Perquè d'aquesta manera podem seguir fent activitats a l'exterior sense comprometre el nostre braç. La motxilla és molt ergonòmica i còmoda. Tant si fas senderisme com qualsevol activitat esportiva que necessitis una motxilla és ideal per a dones que tenim aquesta seqüela de poder desenvolupar un limfedema per buidament axil·lar.


Gràcies Natalia per compartir la teva història amb nosaltres! Un veritable plaer! Esperem que pugis moltes més cims amb el teu Woman'sBack®.